ZEELAND WALCHEREN OOSTKAPELLE ZOMER ZON ZEE ZAND STRAND VAKANTIE - Te huur: zeer luxe chalets op Camping In de Bongerd Oostkapelle
Hier geven we u een overzicht van de mogelijkheden één van onze zeer luxe huur-chalets te huren en alles wat daarbij hoort.

De basis van een fijne vakantie. Met partner, gezin, familie of vrienden.

U vindt informatie over de accommodatie, de locatie, camping In de Bongerd in Oostkapelle.
Het rustieke vakantiedorp met zijn zonnige zandstranden, dromerige duinen en bijzondere bossen. Over de fantastische omgeving met de pittoreske plaatsen Domburg, Veere, Middelburg en Vlissingen op fietsafstand.
Over de beleving van een zonnige strandvakantie gecombineerd met mooie wandelingen, fijne fietstochten leuke autotrips of uitstapjes met het openbaar vervoer.

Fantastisch. Natuurlijk in de zonovergoten zomer. Maar zeker ook de lente met zijn ontluikende natuur. Of in de verstilde, rustgevende en bezinnende herfst: met het befaamde Zeeland Nazomer Festival. Ja, zelfs in de winter, zijn de chalets te huur en kunt u genieten van alles wat Zeeland u te bieden heeft tot een nieuwjaarsduik in de zilte Noordzee aan toe! Alleen voor bikkels; don't try this @home...

Denk aan Zeeland en denk aan zijn culinaire genoegens. Verse Zeeuwse oesters, verse Zeeuwse mosselen en ander vers en gezond zeebanket. Maar ook het minder bekende wild en gevogelte. En niet te vergeten de Zeeuwse bolus en babbelaar.

Ook vindt u hier een overzicht van onze voordelige aanbiedingen!

Kijk regelmatig op onze site of op Facebook voor het laatste nieuws.

Voor vragen of opmerkingen kunt u eenvoudig contact opnemen met ons.

Graag tot ziens,

John en Judith Maas-de Korte
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint