ZEELAND WALCHEREN OOSTKAPELLE ZOMER ZON ZEE ZAND STRAND VAKANTIE - Te huur: zeer luxe chalets op Camping In de Bongerd Oostkapelle
De chalets staan op één van de oudste  campings in Zeeland. U verblijft in een prachtige volgroeide hoogstam-appelboomgaard.

Oudste wil echter zeker niet zeggen ouderwets! 

Integendeel. Deze camping is volledig
up-to-date.

Met overdekt zwembad, restaurant/bar, voetbalkooi en uitdagende speelplaatsen voor de kinderen, activiteitenteam in de schoolvakanties maar ook met grote percelen en rust en ruimte. 
Uw chalet staat op een nieuw aangelegd gedeelte tussen andere chalets en luxe kampeerplaatsen met eigen sanitair. In de zomer is de camping gezellig druk. In het voor- en najaar heerst er een ontspannende sfeer. In de winter kunt u genieten van de serene stilte.

Oostkapelle is een gezellig dorp aan de Walcherse Noordzeekust in het zonrijke zuid-westen van Nederland. Op een klein uurtje rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Het dorp ligt op een paar honderd meter van de camping en biedt alle voorzieningen die u voor een geslaagde vakantie nodig hebt. Een warme bakker, ambachtelijke slager, verse vishandel, rijk gesorteerde supermarkt, drogist en life-style shops met kleding, accesoires, Zeeuwse producten, boeken en lectuur, etc. etc.

Ook vindt u hier diverse pittoreske restaurantjes met in- en uitheemse keukens en leuke cafeetjes met zonovergoten terrassen.

Een kwartiertje fietsen vanaf de camping en u bent aan het mooie zandstrrand, begrenst door duinen en bossen. Gaat u zeker ook eens de zon in de zee zien zakken vanaf een terras van één van de strandpaviljoens. Onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Na een half uur rijden met de auto of het openbaar vervoer komt u in historische steden als Middelburg, Veere en Vlissingen. Ieder met zijn eigen charmes.

Het Walcherse platteland in het bijzonder en het Zeeuwse platteland in het algemeen lenen zich uitstekend voor fiets- en/of wandelexcursies.

Voor een dagtrip naar Goes, Zierikzee, Sluis, Brugge, Hulst, Gent of zelfs Antwerpen kunt u het best uw eigen gemotoriseerde vervoer gebruiken hoewel alle plaatsen ook met het openbaar vervoer bereikbaar zijn.

Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.